ΑθλητικάΕιδήσειςΤελευταία Νέα

Έπαιξε με την τύχη του και έχασε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στην έδρα της Μακάμπι στο 7′ με τον Ζινκερνάγκελ, όμως πλήρωσε τη σημαντική οπισθοχώρησή του με το τρομερά τυχερό γκολ του Χαζίζα στο 92′ για το τελικό 1-1.

Έχασε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες κρατούσαν στα χέρια τους το «διπλό», ωστόσο λόγω της οπισθοχώρησής τους σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα και ενός τρομερά τυχερού γκολ στο 90’+2′, έφυγαν με το 1-1 από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό του Champions League.
Οι Πειραιώτες έδειξαν δύο διαφορετικά πρόσωπα στο πρώτο και στο δεύτερο κομμάτι και των δύο ημιχρόνων. Σ’ αμφότερα άρχισαν δυναμικά και πειθαρχημένα, ευτυχώντας μάλιστα να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7′ με το «παρθενικό» τέρμα του Ζινκερνάγκελ. Ωστόσο, τα μέτρα που έδωσαν στους Ισραηλινούς, έφεραν και καταστάσεις στα καρέ του Βατσλίκ. Μεταξύ αυτών και το δοκάρι του Πιερό στο 78′, όπως φυσικά το γκολ του Χαζίζα στις καθυστερήσεις.
Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του ενόψει της ρεβάνς της άλλης Τετάρτης (27/7). Πολύ καλό παιχνίδι από Τικίνιο, όπως και τον στόπερ των γηπεδούχων, Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος παρουσιάζεται μια… ανάσα από τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *