ΠολιτικήΤελευταία Νέα

Σύγκρουση Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ για το νέο αρνητικό σποτ για τον κορωνοϊό

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία, στην σχετική της ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις θεωρίες συνωμοσίας μήπως σωθεί από την κατρακύλα.

Για ψέματα και ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το νέο σποτ της αντιπολίτευσης με αφορμή την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία, στην σχετική της ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις θεωρίες συνωμοσίας μήπως σωθεί από την κατρακύλα.

Παράλληλα ως απάντηση στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα του τουρισμού, η Νέα Δημοκρατία αντιπαραβάλλει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στις 15 Μαίου, σε ανθρώπους του Τουρισμού, όπου τότε μεταξύ άλλων επεσήμανε μπροστα σε κάμερες, πως «όχι όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει οι ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά δεν έχουμε και εικόνα για το πότε και πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας της βαριάς βιομηχανίας, που είναι ο τουρισμός, για την ελληνική οικονομία».

Στο νέο σποτ- βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ το κεντρικό σύνθημα είναι «Μας δείχνουν με το δάχτυλο.Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

O ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις θεωρίες συνωμοσίας μήπως σωθεί από την κατρακύλα. Οι διακινητές των ψεκασμένων θεωριών που αγόρευαν με στόμφο στις πλατείες των αγανακτισμένων, νομίζουν ότι ο κορονοϊός τους έστρωσε νέο πεδίο και συνεχίζουν. Κάποιοι πρώην Υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα αναπαράγουν ανοιχτά τα πιο ακραία συνομωσιολογικά παραμύθια, ενώ άλλοι τα σιγοντάρουν μουλωχτά.

Ως απάντηση δε στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα του Τουρισμού και για να θυμηθούν όλοι το διαρκές παπατζιλίκι του κ. Τσίπρα παραθέτουμε μια δήλωσή του μπροστά στην κάμερα, στις 15 Μαΐου σε ανθρώπους του Τουρισμού: «Βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη κι ακόμα όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει οι ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και εικόνα για το πότε και πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας της βαριάς βιομηχανίας, που είναι ο τουρισμός, για την ελληνική οικονομία».

Ας αντιληφθούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2020, δεν είναι 2014. Τους πήραν χαμπάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *