ΕιδήσειςΠολιτικήΤελευταία Νέα

Ανεβάζει συσπείρωση η ΝΔ – Που έχει φτάσει η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει αρχίσει, με τη Νέα Δημοκρατία να έχει ανεβάσει συσπείρωση τις τελευταίες ημέρες αυξάνοντας τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πέντε ποσοστιαίες μονάδες.

Τα αποτελέσματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων προκαλούν ικανοποίηση στο Μαξίμου.

Σε περίπτωση που συνεχιστεί η ανοδική τάση, εκτιμάται ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας στις δεύτερες εκλογές είναι εφικτός.

Σε κάθε περίπτωση η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάσει τα ποσοστά του εξασφαλίζουν πολιτική κυριαρχία στη Νέα Δημοκρατία, ακόμη και στην περίπτωση κατά την οποία στις δεύτερες εκλογές καταφέρει να διασφαλίσει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έχει το πλεονέκτημα της τρίτης αναμέτρησης στην οποία θα τεθούν ισχυρά διλήμματα.

Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύουν με πολιτικό αφανισμό σε περίπτωση κατά την οποία η χώρα οδηγηθεί σε τρίτες εκλογές.

Ισχυρή δυναμική της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζει και μεγάλη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό στοιχηματικών εταιρειών της Αγγλίας προκειμένου να προσδιοριστούν οι αποδόσεις των κομμάτων.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή η απόδοση του στοιχήματος για τη Νέα Δημοκρατία είναι μηδαμινή γιατί θεωρείται το απόλυτο φαβορί.
Αντίθετα οι αποδόσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι αουτσάιντερ είναι μεγάλες.

ΠΗΓΗ: 15minutes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *