ΕιδήσειςΤελευταία Νέα

Γενική αργία αύριο Τρίτη (25/1) – Κινητοποίηση του στρατού στην Αττική Οδό

Σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας μπαίνουν η περιφέρεια Αττικής, καθώς και η Εύβοια, η Βοιωτία, η Κρήτη, οι Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες, που σημαίνει ότι θα υπάρχει αργία στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, πλην αυτών που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των φαινομένων. Κλειστές θα μείνουν και όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης, ενώ δεν θα γίνει ούτε τηλεκπαίδευση.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία και ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην σούπερ μάρκετ, φαρμακείων, βενζινάδικων, όπως και επιχειρήσεων που συμβάλουν στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας. Ακόμη, σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη, θα εκδοθούν και συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Ο κ. Στυλιανίδης πρόσθεσε ότι έχει αρχίσει ο απεγκλωβισμός των οδηγών από την Αττική Οδό σε συγκεκριμένα σημεία του αυτοκινητοδρόμου και συγκεκριμένα στις εξόδους Πεντέλης, Κάντζα, Παιανία, Δουκίσσης Πλακεντίας και Κηφισίας. Στον απεγκλωβισμό των οδηγών συμβάλλουν και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *