ΕιδήσειςΤελευταία Νέα

“Κλειδί” για την ανάκριση το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν

Νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις ήταν αυτά που οδήγησαν τις Αρχές στην απόφαση της μεταγωγής του 32χρονού πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στην Αθήνα αεροπορικώς για να εξεταστεί ως αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Το απόγευμα της Πέμπτης, σε έκτακτη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολος Σκρέκας είπε ότι τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Όπως συγκεκριμένα ανέφερε «περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στη Γ.Α.Δ.Α..Ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Αλόννησο, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας. Παρελήφθη από πλωτό μέσο από την Αλόννησο έως τη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς έφθασε στην Αθήνα, νωρίς σήμερα το πρωί και μετέβη στο τμήμα Ανθρωποκτονιών».

Σημειώνεται πως ο πιλότος είχε κληθεί από χθες να εξετασθεί, ωστόσο η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του να είναι σήμερα στο μνημόσυνο της Καρολάιν.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους το βιομετρικό ρολόι (smartwatch) της Καρολάιν, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταγράψει παλμούς της 20χρονης σε χρονική στιγμή για την οποία ο 32χρονος είχε καταθέσει πως η σύζυγός του ήταν ήδη νεκρή.

Επιπλέον, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ανακτήθηκαν στοιχεία από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, το βράδυ της δολοφονίας και οι αστυνομικοί θέλουν τη δική του μαρτυρία. Την ίδια ώρα οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι έχουν προκύψει κάποιες ασάφειες σχετικά με όσα είχε καταθέσει αρχικά ο πιλότος και χρειάζονται διευκρινίσεις.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες απασχολεί τις Αρχές είναι το γεγονός πως κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά φέρεται να έχει καταγράψει το τι ακριβώς έχει συμβεί στο σπίτι του ζευγαριού, όμως η κάρτα μνήμης φέρεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό, σε μια στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τέλος, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν από τον σύζυγο της Καρολάιν εξηγήσεις για κάποιες επικοινωνίες που είχε κάνει πριν από τη δολοφονία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τις εξελίξεις, ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως «ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί, ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *