ΑθλητικάΕιδήσειςΤελευταία Νέα

Τέλος ο Μάντζιος από τον Άρη, πάει για ξένο προπονητή!

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί ο Άκης Μάντζιος! Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να τον απομακρύνει από το «τιμόνι», με τον Έλληνα τεχνικό να αποχαιρετάει ήδη τους πρώην -πλέον- παίκτες του!

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν για τον Άρη, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να τον απομακρύνει άμεσα από το «τιμόνι» της ομάδας μετά την ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, με τον Έλληνα τεχνικό να αποχαιρετάει ήδη τους πρώην -πλέον- παίκτες του!

Οι εξελίξεις, λοιπόν, ήρθαν και βρίσκουν τον Άρη σε αναζήτηση προπονητή, μερικές ημέρες πριν το κρίσιμο, από κάθε άποψη, ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (20/2, 19:30).
Ακόμη, πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Άρης θα πάει στο μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης με υπηρεσιακό τεχνικό (είναι σταντ μπάι ο Τόλης Τερζής) ή θα έχει προλάβει να βρει τη διάδοχη κατάσταση. Ήδη βρίσκεται σε επαφή με ξένο προπονητή και δη από τη Λατινική Αμερική,

Να σημειωθεί ότι ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς, αποχαιρετώντας τους πρώην -πλέον- παίκτες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *