Δυτική ΕλλάδαΕιδήσεις

Κανένα νέο, προς το παρόν, για τα δρομολόγια του Προαστιακού μέχρι την Κάτω Αχαΐα

Σύσκεψη μεταξύ ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ολοκληρωτική διακοπή των δρομολογίων Πάτρα – Κάτω Αχαϊα – Πάτρα λόγω αδυναμίας ωριαίων διαδρομών, αλλά και τεχνικής ακαταλληλότητας σε τμήματα της γραμμής του Προαστιακού σιδηρόδρομου και τις παρεμβάσεις φορέων της περιοχής που κινητοποιήθηκαν άμεσα, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, κ. Θανάσης Κοτταράς, συγκάλεσε σήμερα, Δευτέρα, με την παρουσία στην τηλεδιάσκεψη του διευθυντή του γραφείου του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Γιάννη Μάκκα, σύσκεψη, στο γραφείο του με την ηγεσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να βρεθεί λύση.

Ωστόσο, όπως πληροφορείται το thebest.gr ακόμα δεν έχει ληφθεί η ακριβής απόφαση σχετικά με τα δρομολόγια προς την Κάτω Αχαΐα, με την Περιφέρεια με περιμένει να γίνει αυτό, το αργότερο, μέχρι αύριο, Τρίτη.

Να σημειώσουμε ότι από τον ΟΣΕ επισημαίνουν ότι δεν διακόπτονται οριστικά τα δρομολόγια αλλά προσωρινά αφού πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες, όπως για παράδειγμα η άρση του ορίου ταχύτητας του συρμού στη θέση «Τσαούση», μετά από εισαγγελική οδηγία, για λόγους ασφάλειας.

πηγη:thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *