Πρόταση του ΟΦΗ σε Λυσάνδρου για τη θέση του CEO!

Πρόταση του ΟΦΗ σε Λυσάνδρου για τη θέση του CEO!

Κρούση στον Μηνά Λυσάνδρου για τη θέση του CEO φαίνεται πως έκανε ο Μιχάλης Μπούσης, με τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρώην πρόεδρο της Super League να φέρεται να την αποδέχτηκε.

Διοικητική μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση φαίνεται πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Gentikoule» ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, κατέθεσε πρόταση στον Μηνά Λυσάνδρου για τη θέση του CEO. Μάλιστα, βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της Super League παρουσιάζεται να την έχει κάνει αποδεκτή.
Οι Κρητικοί θέλουν να δώσουν στον Λυσάνδρου βασική θέση στο νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, προκειμένου να συνδράμει και εκείνος στο project τους με την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γιατί δεν ξεκινάτε τη συζήτηση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *